Hoe kies je een stijlvolle eetkamerbank?

Wil je jouw interieur een compleet nieuwe look geven, met een uniek stuk meubilair? Dan is een trendy eetkamerbank zeker een must! De trends van tegenwoordig bij het inrichten van de woning zijn uiteenlopend, maar ook bij de keuze voor een nieuwe eetkamerbank houd je er best rekening mee. Hoe kies je nu precies de beste trendy eetkamerbank voor jouw woning?

Een eetkamerbank in je keuken die stijl uitstraalt

1. Een houten eetkamerbank voor een natuurlijke look

Steeds vaker kiest men voor een eetkamerbank uit massief hout, en dan vooral omdat zowat elk type interieur hierdoor een gezellige uitstraling krijgt. Er bestaan heel wat modellen uit massief eikenhout of zelfs steigerhout, elk met een uniek design en afwerking. Het voordeel van zo’n model is dat die zowel in landelijke als industriële en moderne woningen gebruikt kan worden.

2. Een leuke combinatie voor aan de keukentafel

Een eetkamerbank is op zich een leuk meubelstuk, maar je kan het evengoed met gewone stoelen combineren. Vaak vind je nu al eetkamer meubelset die zowel stoelen als banken in dezelfde stijl en materiaal bevatten. Op die manier creëer je een uniforme look én geniet je van het comfort van een lange eetkamerbank. Houd bij de keuze van je set wel rekening met de huidige stijl van je woning!

3. Je vloer beter beschermen met een eetkamerbank

Welk type eetkamerbank je ook kiest, je kan in elk geval zeker zijn van een groot voordeel: je vloer zal minder snel beschadigd worden dan bij gewone stoelen. Er wordt met een eetkamerbank immers veel minder geschoven! Toch kan je op zoek gaan naar een trendy model dat ook voorzien is van bescherming onderaan de poten, zodat je vloer nog langer meegaat. Ook leuk is om je nieuwe eetkamerbank op een tapijt of vloerkleed te plaatsen. Zo oogt de ruimte gezelliger én is de vloer nog beter beschermd

Latest Reviews

Ook interessant
Merchandising tips voor jouw bedrijf