Dit zijn de handigste telefoonaccessoires

Vrijwel alle Nederlanders hebben een smartphone. Daarmee staat ons kikkerlandje met 97 procent bovenaan de Europese ranglijst. Aangezien wij koploper zijn in het dagelijks gebruikmaken van onze smartphones, vinden wij het weer tijd worden om de ultieme telefoonaccessoires op een rijtje te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stevig hoesje iPhone, telefoonkabel, oplader en meer. Hoe kies je nu een geschikt telefoonaccessoire waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt? Wij leggen het uit!

Gebruik jij nog een selfiestick?

Met een selfiestick wordt het nog gemakkelijker om foto’s te maken. Je kent ze wel, een stok van een meter waardoor je nog mooiere selfies kan maken. Maar het wordt ook veel gemakkelijker om de wereld in een ander perspectief te bekijken. Wil je met een grote groep mensen op de foto? Ook dan komt een selfiestick goed van pas!

Telefoonhoesjes voor de ultieme bescherming

Misschien hoort een telefoonhoesje wel met stip op nummer één wat betreft het ultieme accessoire voor je mobiele telefoon. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een smartphonehoesje om hun telefoon te bevestigen, zodat de kans op schade wordt beperkt. Maar het uiterlijk van je telefoon is ook veel waard. Daarom is een trendy telefoonhoesje een must. Het aanbod telefoonhoesjes is uiteenlopend, maar in de webshop van Telefoonhoesje Store ga je zeker slagen!

Mobiel vasthouden tijdens het fietsen is verboden

Appen of bellen achter het stuur? We raden het je af. Het brengt grote risico’s met zich mee en je riskeert een fikse boete! Daarom is het sinds juli 2019 per wet verboden om je mobiel vast te houden tijdens het fietsen. Je leest het goed: vasthouden mag óók niet. Ofschoon veel mensen denken dat appen en fietsen prima gecombineerd kan worden, is dit niet zo. Je bent als fietser namelijk veel kwetsbaarder in het verkeer, waardoor het risico op ernstig letsel vele malen hoger ligt. Hoe we dit probleem oplossen? Simpel: een telefoonhouder bestellen. Het ziet er misschien niet super hip uit, maar je moet iets. Succes!

Latest Reviews

Ook interessant
Tips om een eigen bedrijf succesvol te verkopen