Dit zijn de leukste webshops voor telefoonhoesjes

Black Friday is weer in aantocht, net als pakjesavond en kerst in het vooruitzicht. Dit betekent weer dat veel mensen massaal inkopen doen om zichzelf of iemand anders te trakteren op een leuk cadeau. Van mobiele telefoons, kleding, meubelstukken tot accessoires: bijna alle webwinkels strooien met hoge kortingen. In dit artikel nemen we twee leuke telefoonhoesjeswebwinkels onder een loep: Leuke Telefoonhoesjes en Casimoda. Beide webshops verkopen een uniek assortiment telefoonhoesjes met de meest originele designs.

Ken je Leuke Telefoonhoesjes al?

De webshop Leuke Telefoonhoesjes bestaat ongeveer een halfjaar, maar inmiddels weten al veel mensen hun weg naar deze leuke webshop te vinden. Voor nog geen twee tientjes kun je al een hip iPhone 12 mini hoesje op de kop tikken. En het design? Daar hoef je geen seconde over wakker te liggen, want ze zien er hartstikke modieus uit. Zo weet je zeker dat je de plank niet misslaat.

Leuke Telefoonhoesjes richt zich met name op de siliconen telefoonhoesjes. Deze siliconen gsm hoesjes zijn het meest populair en dat is niet zonder reden. De cases zijn super duurzaam door het flexibele materiaal. De kans dat jouw telefoon of mobiele telefoonhoesje het lootje legt na een ongelukkige val, wordt zo wel heel klein. Je kunt tijdelijk met de kortingscode 15PROCENT profiteren van maar liefst 15% op het hele assortiment. Buy now or cry later!

Bron: leuke-telefoonhoesjes.nl

Hippe hoesjes? Casimoda!

Ook het grote aanbod smartphonehoesjes van Casimoda is om van te watertanden. De telefoonhoesjes van dit Nederlandse hoesjesmerk zijn hartstikke fashionable. Met een assortiment van meer dan 15.000 artikelen is er voor elk wat wils. Of je nu een Huawei, Samsung, HTC, LG of een Apple smartphone bezit: slagen doe je altijd. Je kunt altijd rekenen op gratis verzending in Nederland en België. Betalen kan vooraf, maar ook achteraf op rekening via Billink. Toch niet tevreden? Dan kun je het iPhone telefoonhoesje binnen de zichttermijn terugsturen. Het is zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.  

Bron: Casimoda.nl

De voordelen van een telefoonhoesje

Dat een telefoonhoesje aanschaffen een verstandige keuze is, hoeven we jou vast niet te vertellen. Een smartphonehoesje zorgt namelijk dat jouw telefoon schadevrij blijft. Dat scheelt niet alleen in de portemonnee, maar is ook een hele geruststelling. Een bezoek aan een telefoonreparatiecentrum kan namelijk behoorlijk in de papieren lopen!

Latest Reviews

Ook interessant
Wat zijn de voordelen van zelfroosteren?