Het fijnste elektrische gereedschap om in huis te hebben

Wie regelmatig huishoudelijke klusjes en reparaties uitvoert – zoals het huis verven, de elektra repareren – en actief is als echte doe-het-zelver, kan niet zonder een basisset gereedschappen om deze klusjes goed te kunnen uitvoeren. Maar welk handig elektrisch gereedschap hoort echt thuis in het basisassortiment als je thuis regelmatig een reparatie of verbouwingsklus uitvoert? We hebben hieronder het nuttigste elektrische handgereedschap op een rijtje gezet dat je thuis kunt gebruiken voor jouw klussen.

Een kwalitatief goede boormachine

De (klop)boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap voor de enthousiaste klusser. Even snel iets ophangen vereist het boren van gaten in de muur, het plafond of de wand. Een sterke boormachine is dan natuurlijk onmisbaar. Kies voor een kwalitatief goed en duurzaam merk, zodat je lange tijd met de boormachine vooruit kunt.

Een praktisch bruikbare afkortzaag

Eveneens een standaard onderdeel van het gereedschapspakket van particuliere doe-het-zelvers is de elektrische afkortzaag. Het voordeel van dit type zaag is dat een afkortzaag veel minder ruimte in beslag neemt dan een complete zaagtafel. Bij een afkortzaag bevindt het zaagblad zich aan de bovenzijde van het te zagen materiaal.

Een hogedrukspuit voor efficiënte schoonmaakklussen

Een hogedrukspuit is altijd handig als je thuis wel eens aan de slag gaat met een schoonmaakklus. Het tuinterras op het stoepje voor de woning grondig schoonmaken doe je natuurlijk als stoere man niet met een borstel en emmertje. Nee, daarvoor gebruik je een krachtige hogedrukspuit. Je kunt deze hogedrukspuiten ook huren, maar na enkele keren gebruik is kopen al voordeliger. Koop dus gewoon een exemplaar bij een bouwmarkt of bij een goede online specialist.

Een schroefboormachine voor snelle mongtages

Niet te missen voor degene die zelf wel eens geprobeerd heeft om een schroef in hardhout of dik plaatmateriaal te draaien is uiteraard de elektrische schroefboormachine. Schroefboormachines maken het gemakkelijk om schroeven vast te draaien, maar ook om ze los te halen.

Latest Reviews

Ook interessant
De beste tips voor een luxueuze badkamer