Tips voor een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren

Wie bedrijfseigenaar is en een goede reden heeft om iets te vieren, kan het beste ene onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren. Een feest waar jouw werknemers, zakenrelaties en nadere genodigden nog lang over napraten. Maar een knallend feest organiseren is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je dit verstandig aan, zodat het een onvergetelijke party wordt? Met de drie gouden tips hieronder gaat het dak op jouw bedrijfsfeest er sowieso af!

Ga voor een unieke locatie

Over het algemeen houden collega’s en zakelijke partners niet van feesten in het kantoorpand. Normaliter wordt daar immers ook gewerkt, waardoor jouw mede-feestvierders nu niet direct helemaal los komen van de werkmodus. Wil je jouw gewaardeerde gasten echt in hogere sferen en een feeststemming krijgen? Regel dan een verrassende en bijzondere feestlocatie. Huur bijvoorbeeld een gedeelte van een feestcafé af, of ga een voor een grote en comfortabele ruimte die je zelf via een cateringbedrijf naar eigen wens kunt inrichten. Regel een goede bar, biertaps en zorg natuurlijk ook voor een gezellige inrichting met accessoires, meubilair en relaxte muziek.

Zorg voor minstens één onvergetelijke activiteit

De kunst bij het organiseren van een bedrijfsfeest is om één activiteit of item te bedenken waar nog jarenlang voer gesproken wordt. Als het lekker weer is, kan dat een potje racen in terreinwagens zijn, of een gave rit door de natuur op een segway. Een karaokesessie houden of een goede cabaretier inschakelen werkt ook altijd. Een potje lasergamen, een gave en humoristische bedrijfsfilm maken: er zijn mogelijkheden en ideeën genoeg te bedenken. Als je maar origineel bent en een activiteit bedenkt die voor alle gasten lekker ontspannend is.

Je hoeft niet alles zelf te doen

Veel ondernemers zien op tegen het organiseren van feesten, omdat hier veel tijd en voorbereiding in gaat zitten. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Je kunt het feest tegenwoordig compleet uitbesteden aan organisaties die elke wens van ondernemers laten uitkomen en het feest van A-Z (of een gedeelte) voor je organiseren.

Latest Reviews

Ook interessant
Interieur veranderen hoeft niet duur te zijn