Zo bedank je je personeel met cadeaus

Af en toe is het nodig om je personeel te bedanken en eens te laten zien dat je ze waardeert. Maar welke cadeaus zijn hiervoor geschikt?

Praktisch en nuttig

Een goede fles wijn is altijd lekker, maar dit is een verbruiksartikel en na één avondje genieten is het voorbij met de pret. Daarom bedank je je werknemers door ze een praktisch en nuttig geschenk te geven dat ze ook echt kunnen gebruiken.

Geef een dagje genieten cadeau

Een geschenkje is altijd leuk. Maar je kan ook eens uitpakken met een leuke ervaring. Zorg voor een fantastische dag met collega’s of met hun eigen familie. Als je een bedrijfsuitje organiseert, dan versterkt dit ook direct de sfeer op werk. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest in een pretpark of een leuk avondje uit naar bijvoorbeeld een musical. Zo kan je personeel blijven genieten van een mooie herinnering aan een mooie dag.

Een gratis opleiding

Een opleidingsbudget is zowel voor personeel als ondernemer een fantastisch idee. Zo geef je je personeel de mogelijkheid aan zelfontwikkeling te doen en nieuwe dingen te leren. Je laat je werknemers zien dat je hun werk waardeert en in ze gelooft. Maar natuurlijk heeft je onderneming hier ook baat bij!

Een traditioneel kerstpakket

Een kerstpakket is altijd een geslaagd cadeau dat makkelijk te personaliseren is. Een mooi themapakket dat bij je personeel en onderneming past is een perfecte manier om je waardering te tonen.

Versterk het groepsgevoel met een bedrijfsfeest

Geen inspiratie om materiële cadeaus te geven? Organiseer dan een onvergetelijk bedrijfsfeest voor alle medewerkers! Geef een mooie speech van waardering en de avond kan niet meer stuk voor je personeel. Ook is het leuk om de familie van je personeel uit te nodigen, zo waardeer je hen ook. Je medewerkers zullen nog jaren nagenieten.

Latest Reviews

Ook interessant
Wat zijn de voordelen van zelfroosteren?