Merchandising tips voor jouw bedrijf

Merchandising op een slimme manier aanpakken, is van cruciaal belang voor jouw bedrijf, onderneming of winkel. Een goed en efficiënt PR-beleid kan het verschil maken tussen een bedrijf dat voortdurend moet strijden op het hoofd boven water te houden en een onderneming die voldoende winst maakt. Maar op welke manieren kun je op een handige manier de merchandising van jouw onderneming opzetten? We hebben de beste adviezen voor je verzameld om slim aan merchandising te doen.

Kleding laten bedrukken

Wil je echt veel impact maken en een hop mensen bereiken, laat dan leuke en populaire kledingstukken bedrukken met jouw bedrijfslogo cq. bedrijfsnaam. Met name petjes en t-shirts doen het goed. Een groot voordeel van dit soort PR-materiaal is dat een hoop mensen deze kleding zien, buiten degene die deze draagt. Je kunt ook een sjaal bedrukken of een regenjas. Deze kledingstukken zijn populair onder veel mensen en worden dan ook vaak gedragen. Zorg er echter wel voor dat de merchandising kleding die je kiest van goede kwaliteit is. Anders wordt jouw bedrijf straks geassocieerd met producen die van een mindere kwaliteit zijn.

Pennen hebben veel impact

Pennen laten bedrukken is en blijft ook een geliefde manier van marketing en reclame maken. Uit onderzoeken blijkt dat goede en stijlvolle pennen welke 7 tot 10 keer van eigenaar wisselen. Hiermee kun je veel contacten leggen. Daarbij kun je jouw bedrukte pennen op openbare locaties neerleggen, zodat veel mensen ze te zien krijgen.

Een goede usb-stick met bedrijfslogo

Een slimme en efficiënte manier om jouw bedrijf onder de aandacht va neen breed publiek te brengen, is gebruikmaken van usb-sticks met een logo van je bedrijf of de url van jouw bedrijfswebsite. Kies voor een origineel model usb-stick, bijvoorbeeld in de vorm van een armband. Cruciaal hierbij is dat de stick voldoende opslagcapaciteit biedt, zodat deze ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden door degenen die hem van jou krijgen.

Latest Reviews

Ook interessant
De beste tips voor een luxueuze badkamer