Vijf apps voor zelfstandigen en zzp’ers

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, kun je natuurlijk niet zonder smartphone. Je agendabeheer, financiële transacties en het in de gaten houden van actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied is perfect te organiseren via de smartphone. Speciaal voor zzp’ers zijn er apps ontwikkeld die het werken op allerlei vlakken een stuk gemakkelijker maken. We hebben een top 5 van handige apps voor zelfstandigen opgesteld. Doe er je voordeel mee!

Lastpass

Je herkent het vat wel: je hebt een app een tijdje niet gebruikt en nu ben je het wachtwoord vergeten. Een erg nare situatie, zeker als na enkele keren foutief invoeren jouw account geblokkeerd wordt. De app Lastpass helpt je: in deze app sla je al je wachtwoorden veilig op. De app is geschikt voor zowel Android en iOs. Er is een gratis uitvoering beschikbaar, terwijl de betaalversie – die diverse extra opties heeft – slechts 11 euro per jaar kost.

Evernote

De naam zegt het al: met Evernote kun je altijd en overal notities maken en deze opslaan. Dit systeem werkt via interactieve real time uitwisseling, zodat je notities altijd up to date zijn: op je smartphone, tablet en laptop! In de app kun je alle soorten bestanden opslaan en bewaren, zoals schermprints van websites, geluidsfragmenten, je eigen stem, video’s en tekstbestanden.

Toggl

De app Toggl helpt je bij het factureren. In Toggl houd je als zzp’er gemakkelijk en precies bij welke uren je gedraaid hebt, wat het tarief was, welke btw je betaalt, et cetera. Door het cross device-systeem worden gegevens voor alle apparaten meteen geactualiseerd. De app is geschikt voor Android-toestellen en voor iOs van Apple.

Camcard

Al die bedrijfskaartjes en business ards: als zelfstandige begint het je wel eens te duizelen. Maak met de app Camcard een foto en alle gegevens worden digitaal bewaard. Ideaal toch

Hootsuite

Als zelfstandige zonder pesoneel heb je natuurlijk de nodige social media-accounts. Via de applicatie Hootsuite kun je deze vanuit één portal beheren en bijhouden. Dat scheelt veel tijd en moeite. Downloaden dus, deze handige app voor zelfstandigen.

Latest Reviews

Ook interessant
Goedkoper overnachten op reis dankzij deze tips